U bent nu hier: Reclamebureau Gewoon Logisch ontzorgd!

Reclamebureau Gewoon Logisch ontzorgd!


Zorgeloos CMS, Zorgeloze websiteVeel websites maken gebruik van CMS'en als Joomla, Wordpress of Drupal. Deze systemen zijn uiteraard prima te gebruiken echter zijn ze, mede door het gebruik, vaak doelwit van hack aanvallen. Dit brengt onnodig kosten met zich mee. Reclamebureau Gewoon Logisch kan u helpen de schade zo veel mogelijk te beperken. Door regelmatig de updates bij te houden voorkomt u voor verassingen van hackers te staan.

Nieuwste technieken

Tablets, Smartphones, Netbooks, de lijst met verschillende apparaten is lang en wordt steeds langer! Wij maken gebruik van de nieuwste technieken waardoor uw website er op alle verschillende platformen goed uitziet. Dit heet responsive design.

Beheer uw website zorgeloos

Bij veel webdesign bureau's wordt een pakket als Wordpress of Joomla ingezet voor uw website. Zodra de website is opgeleverd staat u er qua dat systeem alleen voor. Dit zijn zeer goede pakketten - wij gebruiken ze zelf ook voor sommige klanten - maar er kleeft wel een nadeel aan: deze pakket moeten regelmatig worden voorzien van veiligheidsupdates. Echter valt dit niet onder 'het bouwen van uw website' waardoor u dit zelf moet doen of tegen een hoog uurtarief kunt laten doen.

Met ons zorgeloze website pakket willen wij daar een einde aan maken! Voor een vast bedrag per maand zorgen wij er voor dat uw website altijd up to date is. Dit is belangrijk voor zowel de veiligheid als voor de veranderende manier van Internet gebruik.

Wordt goed gevonden in Google

Een mooie website is de eerste stap. Echter om conversie op uw website te krijgen moet u wel gevonden worden. Dit kan uiteraard met (dure) campagnes, advertenties, enz. U kunt er ook voor kiezen uw website zo optimaal mogelijk te laten houden voor Google. Reclamebureau Gewoon Logisch kan deze zoekmachine optimalisatie (seo genoemd) voor u uitvoeren.

Het optimaliseren van uw website is een proces dat telkens bijgewerkt zal moeten worden. Immers als u bovenaan in Google staat zal uw concurrentie dat ook willen en hun strategie aanpassen. Dit is een continue doorlopend proces waarbij kennis van Google en de manier waarop bezoekers zoeken komt kijken.

Loze beloften

Vaak beloven optimalisatie bedrijven u een nummer 1 positie. Er zijn zelfs bedrijven die u 'garantie' geven in de vorm van no-cure-no-pay. U betaald pas wanneer u op de eerste pagina van Google staat. U moet zich echter een paar vragen stellen voordat u met zo'n bedrijf in zee gaat:

  • Hoe lang sta ik op die positie (en hoe snel zak ik weer terug) ;
  • Op welke positie blijf ik staan na het voldoen van de factuur ;
  • Op welke zoekwoorden/zinnen wordt er geoptimaliseerd ;

Een serieus bedrijf werkt niet met een eenmalig no-cure-no-pay-contract. Immers zoekmachineoptimalisatie is een doorlopend proces. Een no-cure-no-pay contract is ook eenvoudiger te bewerkstelligen wanneer er algemenere zoekwoorden worden gebruikt. U zult begrijpen dat het ingewikkelder is om deze website op de eerste positie te krijgen met het zoekwoord reclamebureau dan dat dit is met het zoekwoord reclamebureau Gewoon Logisch.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie overr onze zorgeloze website oplossing? Neemt u dan gerust contact met ons op via onze contactpagina!