U bent nu hier: Webshops

Webshops

Een webwinkel is een online etalage waarbij diensten en producten kunnen worden aangeschaft via het internet.

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Webshop

Wat is een webshop volgens reclamebureau Gewoon Logisch?

Wij zijn het maar gedeeltelijk eens met de definitie op Wikipedia. Het is inderdaad een soort etalage waar diensten of producten gekocht kunnen worden via internet. Echter bevat een webshop ook de complete winkel erachter, de logistiek, het magazijn en de verkopers. Volgens onze visie is een webshop gelijk aan een fyisieke winkel. Er dienst dus zeker evenveel aandacht uit te gaan naar de inrichting, de positie van de producten en de klantvriendelijkheid. Een webshop moet dan ook zeker niet gezien worden als 'iets wat u erbij doet'. Als uw webshop eenmaal goed gaat lopen is het een volwaardig verkoop kanaal met alles wat bij een fysieke winkel ook komt kijken!

Hoe wij het u toch makkelijker maken...

Het voordeel van een webshop of webwinkel is dat u in kleinere delen kunt beginnen. Daar waar een echte winkel in een keer moet staan kunt u een webwinkel langzaam vullen en uitbreiden zonder de rest van de winkel (tijdelijk) te hoeven sluiten. Een webwinkel door reclamebureau Gewoon Logisch ontwikkeld zal veelal in Prestashop worden ontwikkeld. Wij hebben goede ervaringen met die opensource pakket, zowel qua performance als gebruikersgemak.

Bent u geïntereseerd in wat reclamebureau Gewoon Logisch met Prestashop voor uw kan betekeken? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen spoedig contact met u op.