U bent nu hier: Portfolio

Portfolio

Wij hebben als Reclamebureau Gewoon Logisch voor een grote verscheidenheid aan klanten mogen werken. Op deze pagina ziet u wat we zoal hebben gemaakt.


Rollup-banner Bouwmachineweb.com

Gewoon Logisch | bouwmachineweb rollupbanner home

Voor promoties op beurzen heeft Bouwmachineweb.com opdracht gegeven een Rollup-banner te ontwerpen. Wij hebben deze banner ontworpen en laten drukken.

Bekijk project

Huisstijl ontwerp voor Bergingh Incasso

Gewoon Logisch | Huisstijl voor Bergingh Incasso

Voor Bergingh Incasso mocht Reclamebureau Gewoon Logisch de huisstijl ontwikkelen. Daarbij is naast de huisstijl tevens promotiemateriaal en een website ontwikkeld.

Bekijk project

Kop en staart

Gewoon Logisch | kopenstaart

In 1998 is Kop & Staart opvallend begonnen en opvallend gebleven. Inmiddels uitgegroeid tot een internationale naam in de modewereld. Een webshop kon daarom niet uitblijven. Reclamebureau Gewoon Logisch mocht deze webshop bouwen. Al vanaf het begin dat deze webshop online is trekt hij veel nieuwsgierige bezoekers en nieuwe klanten.

Bekijk project

Huisstijl Bouwmachineweb

Gewoon Logisch | huisstijl bouwmachineweb

Voor BouwmachineWeb.com uit Afferden (Gelderland) mochten wij de nieuwe huisstijl ontwikkelen. De bestaande identiteit van BouwmachineWeb is daarbij in tact gebleven, de vormgeving is strakker geworden en vormt een geheel. De complete huisstijl bestaat ui briefpapier, visitekaartjes en enveloppen.

Bekijk project

Muziek in de Klas

Gewoon Logisch | muziekindeklas

Muziek in de klas verzorgt muzieklessen in het basisonderwijs. De doelgroep van de site is daarmee meteen heel breedt. Enerzijds moet de site voor kinderen bruikbaar en leuk zijn, anderzijds moeten ouders en basisscholen er door geïnformeerd worden. Door de combinatie van infomatieve tekstpagina's en speels opgebouwde pagina's voor de kinderen zijn wij hier zeker in geslaagd!

Bekijk project