U bent nu hier: Over reclamebureau Gewoon Logisch

Over reclamebureau Gewoon Logisch

wie we zijnReclamebureau Gewoon Logisch is in 2009 door Bob Kosse opgericht. Door veel samen te werken met freelancers en specialisten op verschillende vakgebieden is Bob Kosse met Reclamebureau Gewoon Logisch in staat een zeer grote verscheidenheid aan uitdagingen op te pakken.

Over Bob Kosse

Bob Kosse is in 2008 afgestudeerd aan de opleiding Bedrijfskundige Informatica (HBO) aan de Fontys Hogescholen in Eindhoven. Tijdens zijn studie heeft hij veel ervaring opgedaan met webdesign en webdevelopment en PHP in het bijzonder.

Vanaf de start van Reclamebureau Gewoon Logisch heeft Bob voor verschillende opdrachtgevers gewerkt.

Niet alleen grafisch, niet alleen technisch, ...

Doordat Bob een Bedrijfskundige Informatica opleiding heeft gevolgd kan hij met u meedenken over uw ideeën. Hier zit tevens de grote meerwaarde. Uw website wordt niet alleen mooi en goed ontwikkeld, ook uw backoffice wordt geoptimaliseerd.

Stel, u laat een prachtige webshop ontwikkelen, uw marketingplan is perfect en u krijgt enorm veel bezoekers en kopers in uw online winkel. Hoe gaat u nu om met voorraden, verenden van de orders en de administratie?

Voor deze vragen is echter geen standaard antwoord te vinden. Wel veel praktijk voorbeelden van bedrijven waarbij het mis ging omdat deze zaken niet goed in orde waren. Letterlijk ondergegaan aan hun eigen succes.

Wat klanten verwachten binnen uw bedrijfsproces

Wanneer u online uw producten en/of diensten gaat aanbieden verwachten uw klanten ook het een en ander van u. Snelheid van levering en reactie zijn hiervan de hoofdpeilers. Om hieraan te voldoen moet u capaciteit inzetten. Capaciteit is tevens duur en u wilt dit zo gericht mogelijk in kunnen zetten.

Door samen met u te kijken naar uw bedrijf, uw klanten en wat u kunt verwachten kan Bob Kosse namens Reclamebureau Gewoon Logisch de beste mix voor u samenstellen.

De skills

Prestashop, Silverstripe CMS, MySQL, PHP5, OOP, jQuery, Zorgeloze website, Photoshop, Responsive Design, CSS(3), (x)HTML(5)