U bent nu hier: Huisstijlen

Huisstijlen

De huisstijl van een organisatie of bedrijf is een consistente presentatie naar buiten toe, vaak de eerste kennismaking voor klanten en belangrijk voor de uitstraling. Er is een duidelijk onderscheid te maken tussen de ruime en de enge definitie van huisstijl.

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Huisstijl

Van a tot z ...

De eerste kennismaking die uw (potentiële)klant met uw bedrijf heeft, zal vaak via uw website verlopen. Reclamebureau Gewoon Logisch gelooft daarom dat een huisstijl uit meer dan alleen visitekaartjes en briefpapier bestaat. Een huisstijl moet een beleving zijn die uw klant heeft bij uw bedrijf. Deze beleving moet zich uiten in alle vormen van communicatie welke uw bedrijf doet. Uw website, briefpapier, folders, flyers, visitekaartjes en noem maar op moeten allemaal dezelfde beleving uitstralen.

Maak uw bedrijf een belevenis!

Om dit uw bedrijf tot een belevenis te maken voor uw klanten moet alles kloppen, alle losse elementen en als deze samen worden gevoegd. Reclamebureau Gewoon Logisch kan u hierbij helpen. Wij kunnen uw complete huisstijl ontwerpen, van logo tot website tot briefpapier. Wanneer u dat wilt kunnen wij ook een huisstijl handboek voor uw opstellen. In het huisttijl handboek wordt precies vastgelegd hoe u en uw medewerkers de bedrijfshuisstijl moeten gebruiken. Hierdoor komt u professioneel en 'vormvast' over bij uw klanten en prospects.

Wilt u weten hoe wij uw huisstijl kunnen ontwerpen? Neemt u gerust contact op middels het formulier hiernaast!