U bent nu hier: Blog » Start eenvoudig een webwinkel

Archief

Start eenvoudig een webwinkel

Geplaatst door Bob Kosse op 20 March 2013 | reactie(s)

eenvoudig een webwinkel beginnenWilt u eenvoudig een webwinkel beginnen? Begin er dan maar beter niet aan!

Hoe kun je dat nu zeggen denkt u misschien? Simpel, het starten van een webwinkel is nooit eenvoudig! Het opzetten van een webshop met een paar producten erin, betaalmogelijkheid en wat tekstpagina's is inderdaad niet zo moeilijk. Hiervoor zijn veel pakketten op de markt die deze taak goed uitvoeren. Het starten van de webwinkel begint namelijk pas daarna!

Producten, foto's prijs en verkopen maar?!

Nee dus! Om te verkopen heeft u meer nodig dan dat. Uiteraard verkoopt u uw producten via een standaard webshop ook wel. Echter moet u zich afvragen of u verkoopt wat u zou kunnen verkopen. U zult zaken als marketing, zoekmachineoptimalisatie en zelfs een beetje psychologie toe moeten (laten) passen om uw webshop succesvol te maken.

Analytics

U zult, om u website te verbeteren, via website statistieken - zoals Google Analytcs - uw bezoekers moeten volgen. Op die manier kunt u zien welke zaken aan uw website verbeterd kunnen worden.

U hoeft deze zaken uiteraard niet allemaal zelf te kunnen of te doen. Hiervoor zijn gespecialiseerde partijen die u kunnen helpen. Uiteraard is Reclamebureau Gewoon Logisch u ook graag van dient! Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.

Plaats een reactie